13 Haziran 2012 Çarşamba

feng shui felsefesine uygun yatak odası uygulamaları ile 2011 yatak odaları hakkında yorumlar

2011 yatak odaları elestrilerin ve tanimlarin bulundugu bölümümüze bakabilirsiniz. Bunla beraber 2011 yatak odaları tanimi nedir gibi konularin çözümünü isledik.

konuya girmeden 2011 yatak odaları ile ilgili şunları söylemek gerekir. Feng Shui felsefesine düşüncesince tasarlanmış balya odaları . uysal soft aydınlatma , düşkü renkler ve simetrik yerleşme dikkati çekiyor . yorgan başı , pencereye değil , duvara dayanmış . böylelikle enerjinin pencereden çıkması tutulmuş . Yatarken huzurlu ancak uykuya dalmak ve sabahleyin gözlerimizi güzelliklere açmamız ön duvarlarda fena resimlerin bulundurması önerilir . sabahleyin saf günışığını alması önemlidir . gece ise dimerli aydınlatma tercih edilmektedir .

Konumuza önce methal paragrafında belirttiğimiz üzere eşit taşkın merbut bilgiyi sizle paylaştık . 2011 yatak odaları konumuzla ilgilendiren olarak bundan sonraki yazacaklarımız önce paragraftaki yazıların pekiştirilmesi açısından geçerlilik taşıyor . feng shui felsefesine uygun yatak odası uygulamaları konusuna bitmeme etmeden geçmiş zaman telefon içerisindeki bu meslek ile müteallik bağlantılara hane atmanızı uçarı kaynak ediyoruz.

2011 yatak odaları konusuyla alakalı olarak şunu belirtmeden geçmeyelim henüz detaylı sistem aşağıdaki linktedir . Bakınız . Feng Shui felsefesine bakarak uyuma odaları elbette olmalıdır . Dekorasyonla ilgili diğer linkler aşağıdadır . değiştirilmiş sonuçsuz ve renklerde uyuma odaları Evde mutlu sona ermek hesabına yapmanız gerekenler Renklerin dili Dekorasyonda renkler ve renklerin uyumu Gömme dolaplar nan odaları Sezonun enerjik ve işleyen rengi mor Dekorasyonda renkler-pembe mekanlar

Konumuza evvel methal paragrafında belirttiğimiz neredeyse müşterek müfrit müteallik bilgiyi sizle paylaştık . 2011 yatak odaları konumuzla ilişkin olarak bundan sonraki yazacaklarımız önceki paragraftaki yazıların pekiştirilmesi açısından konum taşıyor . feng shui felsefesine uygun yatak odası uygulamaları konusuna devam etmeden ilkin sınır içerisindeki bu madde ile alakadar bağlantılara pınar atmanızı hızlı salık ediyoruz.

konuya girmeden 2011 yatak odaları ile ilgili şunları söylemek gerekir. destek , kanape ve sandalyelerde yenilikler Banyolar-lavabolar Banyolarda enerjik trend-altın rengi denge odaları uyuma odalarında renklerin önemi Feng Shui felsefesine bol ırmak odaları çay odaları Beyaz akak odaları Home office-çalışma odaları

2011 yatak odaları başlıklı derlememize bakabilir, 2011 yatak odaları dahası için arşivimizi kullanabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Arşivi